...


Förlåt bloggen, jag är en dålig människa, en hemsk människa. Har ingen som helst inspiration till att skriva något vettigt, så då skriver jag hellre ingenting alls, det är nog läge för en bloggpaus tror jag.
Så nu kör vi igen, pausar på obestämd tid, eller tills någon ger mig inspiration till det här. :)


Äter gott och grattar hjärtat!

Fick bli en snabbmiddag idag också. Har blivit fruktansvärt dålig på att äta bra mat, eller ja, bra mat äter jag väl men fruktansvärt ovarierat. Quorn på alla olika möjlig sätt varvas med kyckling, nudlar och pasta hör till standarden och jag orkar sällan eller aldrig lägga ner mer än 10 minuter på att fixa käket. Men det blir nog bättre snart, den dagen jag blir duktig på att exprimentera i köket, den dagen ska jag laga mat ordentligt och varje dag.
Idag blev det Quorn, med nudlar, gott!

Och idag fyller världens bästa Jacob Uvemo Moritz år, oj så bra han är,
Grattis hjärtegull! <3


Ungdområdet - Makes anything possible!

Har precis kommit från ett möte ang. en ny ungdomskonsulent och det kändes riktigt bra, tänkte uppdatera ungdomsrådets blogg idag, men insåg att det är nog vettigare att skriva lite om vad som är pågång här istället, då jag misstänker att jag har fler läsare då jag uppdaterar ganska mycket mer. Så här är det:
- Ungdomsrådets hemsida är pågång, vår alldeles egna Jonathan jobbar hårt och det kommer nog bli sjukt bra, så fort det är klart hoppas jag att alla är och kikar in där, för det är där det händer!
- Ny ungdomskonulent är också pågång, det är det vi har varit på möte om idag, träffat den "tilltänkte" och fått lära känna henne lite och hon har fått lite mer inblick i hur vårt arbete ser ut. Hon var väldigt trevlig och verkar vara precis en sån som kommer passa bra med alla oss galna ungdomsrådare.
- Skrivelserna som kommit in till Ungdomsfullmäktige i November ska vi börja kika på nu, och alla bra förslag ska vi ta vara på, tack för det!
- och som vanligt så är arbetsgrupperna många och alla har många bollar i luften, håll utkik för vad som kan hända!

Och jag hoppas verkligen att alla vet att om det är någonting man vill göra så kan man höra av sig till oss i Ungdomsrådet och vi gör allt vi kan för att uppfylla alla ungas önskemål, det är ju därför vi finns.
Det finns inga dåliga förslag, bara nya utmaningar!

Och Ungdomsrådet hade inte varit någonting utan allas våran underbara "Mamma Karin", tack för allt!


Och här kan nu läsa mer om Ungdomsrådet/UPP/Ungdomsfullmäktige och allt annat som rör dig som Ung i Gällivare: Ung i Gällivare.


Omöjlig Mage..

Jag är en sån tjej som alltid brukar säga "nej, jag är nöjd med mig själv och om folk inte kan ta det är det deras problem.." Men nu är det så att jag stod i duschen nyss och insåg att det finns 1 sak jag faktiskt har lite komplex för och det är min mage, hur jag än tränar och får platt mage så ser den alltid bred ut på något underligt vis, kanske beror på bristen av höfter som jag lider av. Mina förstörda armar har jag också mått rätt dåligt av, men ju mer tiden går ju mer inser jag att det inte är någonting som inte några timmar under nålen kan fixa, haha! men den där rackarns magen alltså, nu erkänner jag att fast jag alltid har ett leende på läpparna och oftast accepterar den jag är så har jag faktiskt min brister jag med. Det ni!

Märkliga funderingar man får såhär på kvällskvisten i sin ensamhet, så nu går jag och lägger mig, Godnatt!


.....

Idag somnar jag gott, och drömmer sött! <3


Marvoulus Monday!

Nu är helgen över och min älskade Pappa är nu, tro det eller ej, 60 år!



Kan ju inte påstå att det ser ut som att han är 3 gånger så gammal som mig,
Grattis Pappa!

Nu - Frukost, ensam..
Sen - Skola?


GRATTIS PAPPA!!

Idag drar vi på Partystassen, och firar pappsen som efter 12slaget blir 3 gånger så gammal som mig, det kära vänner, händer tusan bara en gång i livet. :) Ska göra mitt bästa för att gå utan kryckorna ikväll och med lite tape kanske jag kan till och med kan dra några moves, I keep my fingers crossed!

Önska mig lycka till så önskar jag min kära far Grattis!


OBS!! Gnälligt inlägg, undvik att läsa om du har svårt för småbarnsfasoner!!

Ligger här i min säng, alldeles ensam och tycker synd om mig själv. Det händer så sällan så nu förtjänar jag faktiskt att vara lite gnällig och krävande. Har sovit dåligt som tusan inatt, har vaknat säkert 30 gånger av att jag råkat rulla över min trasiga fot och att sen somna om är ju nästintill omöjligt när det gör ont och nu har jag varit ute och skuttat omkring, handlat present åt mammsen och sådär vilket gör att värken är nästintill outhärdlig. Kombinationen dålig sömn och överbelastning leder verkligen till att jag blir någonting jag inte är i vanliga fall.. Gnällig! För nu är jag både trött och har ont.. och ingen som tar hand om mig och dessutom vill jag dansa nu! Det blir som inte så mycket värre.
Lite vila på det här så jag orkar med kvällens kalasande. Puss!
(Ungefär såhääääär synd är det om mig nu)


Godnatt!

Det här med att faktiskt vara lugn och vila, ha mer tid för bloggen och kurera min fot, kommer ni ihåg att jag sa det? - Glöm det, isåfall! Jag är ju igång dygnet runt ändå, fast oftast handlar det om te och småprat i en mysig soffa hos någon av alla goa vänner man har, så lite lugnt är det ändå. Jag blir helt allvarligt sinnesjuk av att bara ligga och stirra i taket, jag är ingen sån tjej helt enkelt. So take it or leave it, bitches!

Godnatt!

Ajaj..

Måste verkligen bli bättre på det här med bloggandet, men har varit så inne i ruset av att träna igen, det finns ingenting skönare än känslan av att man använt sin kropp. Har dessutom hunnit åka en del skidor, hur underbart som helst. Det där var dom bra nyheterna, nu till dom dåliga: Skidåkningen idag slutade på akuten, trasigt ledband i foten, eller någonting sånt, vilket innebär att jag dels inte kan varken träna gym eller dansa på ett tag, dock kommer jag få bra träning för armarna, när man hoppar omkring på dom där stödbenen. Men framför allt kommer jag ha mer tid för bloggen! Bra va?! Då är ju bara problemet: Vart ska jag få inspiration till att blogga från om jag inte gör någonting? kan någon svara på det?

Har iallafall haft en superkväll hos en god gammal vän, jag är inte en sån tjej som klarar att ligga hemma i sängen oavsett om jag har ont eller inte. Men nu säger jag Godnatt!

A brad new start..




Nu raderar jag allt som jag egentligen inte vill med mitt liv och börjar om, från ruta 1!


...

Med dig känner jag mig som 15 år igen..

..sådär fjantigt, fnittrigt lycklig!


Jag är visst äldre än vad jag tror..

Kom på efter gårdagen inlägg att jag faktiskt måste ta reda på vilket som är mitt alldeles första "blogg"inlägg egentligen och det har jag gjort nu. Sa ju igår att det är ca 3 år sedan jag började skriva på en alldeles egen blogg, under namnet Klarabellla, det är ju där jag är idag.
Men kära vänner, min bloggkarriär startade långt före det. och då menar jag lååångt före, det var nog tillochmed innan blogg hette blogg, när det hette något i stil med "onlinedagbok" eller något sånt. På den tiden när man skrev sina små dagliga inlägg på olika communitys så som t.ex. Lunarstorm, långt innan Blondinbella, Kenza, Dessie, Kissie och vad fasiken de nu heter allihop, jag är med andra ord en veteran på det här, detni.
Och beviset på det är mitt andra inlägg genom tiderna, det är skrivet den 7 December 2002, jag var alltså ganska nyss fyllda 12, det är skrivet på Lunarstorm och under namnet _Kjamiz_myzan_, slå det om ni kan!!

 

..och här sitter jag idag, 19 år gammal och gnäller över "att internet har sjunkit så långt ner i åldrarna, ungarna borde vara ute och leka istället" när min 11åriga lillebror sitter på facebook, spotify och andra, i dagsläget, morderna datoranvändningar, när jag precis likadan själv, jag menar Lunarstorm var ju då, det Facebook är idag. Shame on me!
Och härmer lovar jag dyrt och heligt att aldrig påstå att jag var barn längre än ungarna är nu, för det är lögn!


Vi börjar bli gamla tillsammans..


Det här kära vänner, är mitt första "riktiga" blogginlägg 
(alltså bortsett från inlägg på t.ex. lunarstom, helgon eller annan community),
det här var mitt första riktiga blogginlägg i min första alldeles egna blogg. Det är skrivet den 2 Mars 2007, och vad som står ser ni ju själva.. Det är alltså närmare 3 år sedan det skrevs nu och stundtalt har jag varit riktigt dålig på att skriva blogg under dessa år, men oftast har jag iallfall lämnat ett litet spår efter mig så ofta som möjligt och än har jag inte ledsnat på att skriva av mig, för bloggen har gjort mycket för mig. Även om jag aldrig har skrivit särskilt mycket om mitt privatliv så har jag ändå alltid vetat att i bloggen kan jag skriva av mig och sen om jag vill publicera det så att andra kan få en liten glimt av vad som pågår i min tankeverkstad. Visst jar jag bytt plats att blogga på några gånger under dessa år, men bloggen har jag och kommer alltid hålla varmt om hjärtat, tack bloggen!


RSS 2.0