My went Tiger Woods..

Golfrundan gick sjukt bra idag alltså, jag spöade hela gänget till och med och det mina vänner, det är inte illa. Det här ska jag leva på länge, eller åtminstone tills Jacke får en returmatch och slår mig när min nybörjartur har vänt. Men just nu kan jag väl få vara liiite stöddig, för det var en bra runda jag gick, det säger till och med mina golfproffs till svärföräldrar och jag som trodde att jag skulle behöva en jätteklubba för att en träffa bollen. Så nu har jag bestämt mig för att så länge det går såhär bra så är Golf mitt sommarnöje, avslappnade och ger bra med motion och så är det ju helt klart rätt mysigt att strosa omkring där på banan en sväng eller två.




Imorgon är en hektisk dag, absolut sista inlämningsuppgiften ska in och vet ni vad som händer sen?
Föreläsning med Olle Waller, från "Fråga Olle".



Det ser jag verkligen fram emot, det kommer nog bli sjukt intressant. Så nu ska jag ta min söta fästman i handen och bädda ner oss under täcket, för att mysa framför tvn ända tills jag somnar gott. Så ses vi imorgon kära vänner! PussochGodnatt!

My goes Tiger woods..

Vet du vad kära bloggen? Jag har ett nytt mål i livet: Att bli en riktig golfare .. Det har väl inte börjat sådär jättebra kanske, men man kan ju inte bli bäst över en natt, man måste nog vänta några dagar trots allt. Men nu är outfiten okej och golfhumöret på topp, så nu ska jag slå svärmor, svärfar och gubben min när vi går 9 hål, det ni!

Ni kan ju alltid be en bön för att jag faktiskt inte ska förlora jättestort, jag har inte så höga krav egentligen, bara jag tar mig runt, utan att slå sönder något och med ett leende på läpparna.

PÖSS!!


Godkväll bloggen..

Nämen se på fan, hittade internet även i Skellefteå. Inte illa.

Har varit en rätt tung dag; Nationella prov tredje delen på morgonen, 40 mil med bil, en stund med ungarna på Leos Lekland och sen en jäkla massa plugg, det var ju trots allt därför jag åkte iväg. För att lyckas koncentrera mig på det som är viktigast just nu, att klara skolan. Det känns i huvudet. Nu sitter gossarna och spelar NHL, ungarna sover redan. Hoppas på lite TV-titt och mys nu, så man får lugna sinnet lite innan läggdags.

Känner att jag tappat min blogglust lite, känner mig inte alls lika duktig att skriva längre och inspirationen lyser med sin frånvaro, det har den gjort länge nu. Jag har väl blivit alldaglig kanske, en i den tråkigt gråa massan, inte riktigt som alla andra (det kommer jag aldrig att bli), men bra nära. Skriver litegrann om hur min dag sett ut och just nu ser de ungefär likadana ut jämt, plugg, plugg, mer plugg, kanske ett möte, träning om jag hinner, mer plugg och sen köper vi något gott, lägger oss framför tvn och jag slocknar efter 5 minuter. Oh my gooooood, jag har verkligen blivit tråkigt!! Hur fan gick det här till? Var har alla avdelning 13-tankar försvunnit? Var är alla bus och sena nätter med äventyr? Vart fan är jag?

Jag är bra, tralalala...

3/4 nationella prov avklarade, det går bra nu! Nu bär det av till Skellefteå med 2 härliga typer för barnkalas, back tomorrow. :)

Kära bloggen..

..idag behöver jag dig, det är en riktigt dålig dag idag. Har varit så sjuttons trött så det finns inte det är regnets jävla fel!! sen försökte jag ta en powernap på eftermiddagen för att återhämta förlorade krafter, tji fick jag när det började springas fram och tillbak i mitt älskade sovrum, det var än det ena och än det andra och var det inte någon som skulle låna något eller gnälla på mig så ringde telefonhelvetet. Detta ledde i sin tur till att jag var en förbannad bitterfitta på mötet, jag hatade allt från hästmänniskor till antirasister och när jag äntligen kommer från ett långt möte, med förväntningar om en nyduschad fräsch och mysig pojkvän, så har han inte ens lyckats hitta till dushen, denna ständiga väntan gör mig GAAAAAALEN!!

Men nu är jag iallafall tillbak igen bloggen, och jag ska verkligen försöka stanna den här gången. Dessutom kan jag komma med en god nyhet, jag behöver inte gå ut i arbetslöshet efter skolan, detni!!

RSS 2.0