Sjuklig rapport..

huvudet håller på att explodera, får knappt någon luft efter att ha gått upp för trapporna och smärtan i "vad-det-nu-kan-vara-som-sitter-nära-ryggraden" tar död på mig, ändå är det ingen rast och ingen vila. Borde väl kanske ligga i sängen och kurera mig för torsdagens föreställning, men är det inte möten så är det skola, eller sista träningen innan genrepet imorgon. Jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu och dessutom hoppas jag innerligt att det släpper innan jag åker iväg till Turkiet, för där vill jag verkligen inte vara sjuk. Någon som känner sig manad att ta över min åkomma?!


Back on track..

Jag har varit en mindre bra bloggerska här på senaste, jag vet inte om det är det att jag hoppas på fler härliga gästbloggare så som D-anne, eller om jag verkligen bara har varit slö och oinspirerad.
Vilket som är jag tillbak nu oavsett vad jag haft för orsak till den långa frånvaron och mycket har hänt.

Det är lite komiskt det här, jag har varit i Piteå, Fagervik från Torsdag till Söndag, ingen TV, inga tidningar, inga datorer, så otroligt skönt och avslappnande måste jag säga, men det är ju gaalet hur mycket man missar. Jag hade ingen koll på Vulkanutbrott, stoppade flyg och strandssatta resenärer. Detta hade jag ju förmodligen inte heller blivit orolig över om det inte var så att:

1. Måndag morgon skulle Fryshuset m.fl. hit upp till Gällivare för att ge oss Fryshusanda. Jag var helt sjukt orolig att de inte skulle förstå hur långt 130 mil är och att de skulle tro att det faktiskt går att sätta sig på ett tåg samma morgon om det krisar. Vilken tur att jag hade fel, för de hade förstått krisen och så gott det går fixat hit de flesta som skulle hit och gav oss både massor med lärdom och inspiration och så mycket mer. 2 riktigt bra dagar, men det berättar jag mer om någon annan gång.

2. 6 Maj åker jag och Ida till Alanya, Turkiet och fast det börjaar lugna sig på flygkrisfronten så är jag ändå orolig att vi inte ska komma iväg. För såhär är det, jag behöver komma bort, Ida behöver komma bort och vi förtjänar det här efter en hård vinter/vår. Så, keep your fingers crossed för oss!

Och detta ska ni planera in, så fram med kalendern:
Dansens Dag 29/4,
be there or be fyrkant!

KUNGEN !

CHA CHA bloggen. det här är tydligen ett gäst inlägg från kungen. tänkier inte avslöja vem det är, kan bara säga att han börjar på D och slutar på aniel helin. chillar hos hedas. my pussas bara med jacob och vi andra tar det lugnt. vi hälsar alla läasare en trevlig fredags kväll, puss godnatt ! my <33 morgan moritz <33 söttt !!!


....

Jag hade tänkt berätta om min påsk, men insåg ganska snart att det faktiskt inte ens är intressant att prata om. Det räcker att säga att jag haft en otrolit lugn och mysig påsk, med det absolut finaste sällskap man kan ha.

Istället kan jag berätta att min kära vän Ida har informerat mig om att jag faktiskt inte är psykiskt störd bara för att jag ibland filosofera om saker som att jorden skulle vara en glaskula, eller vart man hamnar när man dör. Psykiskt störd hade jag tydligen bara varit om jag faktiskt på riktigt levde som att jorden var en glaskula eller trodde att jag kanske var död eller att det bara är i min lilla värld de människor som finns runt omkring mig existerar på riktigt.
Men om det nu skulle vara så att jag faktiskt råkade gå och bli psykist sjuk någon gång så har Ida lovat mig att hon ska ledsaga mig, hon är bra den där Ida, må jag tycka!


Och har ni tur kära bloggläsare så dyker det kanske upp lite gästbloggare här snart, variation förnöjer har jag hört!

Rapport från dom norrlänska skogarna..

Nu beger jag mig ut på årets första E10-grilltur och när jag kommer hem kanske jag berättar med om min påsk!

Bjuder på en söt bild på prinsarna från i helgen tills vidare.

Glad påsk

Jag tycker att påsken är en rätt konstig högtid. Julen är ju rätt självklar, alla vet att man firar dendär kristussnubbens födelese, midsommar är också självklart, det är en familjefest helt enkelt och då ska sillen och nubben fram. Men påsken, den har som kommit lite på sniskan, man vet inte riktigt om man ska vara glad eller ledsen, om man firar eller sörjer. Det är död, begravning, uppståndelse, sill, nubbe, lamm och så toppar vi det med en påskhare som slänger ägg runtomkring sig. Hallå harar lägger inte ens ägg?!? Vart fasiken blev påsken en familjefest för vanliga okristna? Men en sak vet jag bloggen, jag tycker om påsken, iallafall som vi firar den här. Det är mysigt på något vis att åka skoter och grilla och massa annat mysigt bara för att det är påsk. Det blir som lite särskilt då..

Nu ska jag kliva upp, äta, packa och lasta skotrarna, sen beger vi oss 5 mil söderut för att påskfira, jag kommer alltså inte ha tillgång till datorn där, ses på måndag! Vad gör ni under påsken?


RSS 2.0