Sweet Sunday..

...underbara söndag, har haft fullt upp hela dagen: Började med en härlig promenad och Bruch på hultan med Lina, för att sedan skotta snö och nu har jag precis kommit hem från ett litet skoteruppdrag. Nice dag, när man gör massa härligt utomhus och får lite gratis träning på köpet, I'm lovin' it! Nu ska jag ta en snabbdusch och sen blir det mat och Hockey på olles. Lär bli ett bra avslut på dagen! Puss!


En liten oväntad besökare dök upp..

Har haft en liten gästbloggare på besök märkte jag just, tycker det är som charmigt att han är så sött egenkär, haha.. Idag är en härlig dag, solen skiner (köp gardiner), minusgraderna är inte fler än man behöver och våren börjar knacka på vår dörr. Ska passa på att mysa hela helgen med hjärtegullet nu, då det inte händer så ofta annars. Så därför slänger jag på en rulle nu, lägger mig i sängen och inväntar systerysters nästa match.

Vi höres sen, bloggelibloggen, jag är ingen bra bloggare idag. PUSS!


Killen som kan allt!

Måste bara säga att Jacob Uvemo Moritz är så jävla KUNG! han kan fan allt och då menar jag ALLT!

Bjuder på en bild av KUNGEN!

MISSA INTE!!!

Såhär är det kära vänner, på Lördag är det Primadonnornas kväll här i krokarna. Sole Event (allas våra favorittjejer) har återigen dragit ihop ett topparrangemang. Nu är det såhär att en fågel viskade i mitt öra att det blev en liten miss med annonsen om detta och efter som att jag vet och kan allt tänkte jag bara tipsa er om att:
1. Läsa mer om Primadonna på: SoleEvent.se .
2. Gå dit och ha en ruggit trevlig kväll allihop!



Nu ska jag dra iväg på träning, inte för att jag måste, utan för att jag VILL! Puss.


Jag är iallafall bloggare..

...om än en dålig sådan. Har precis kommit hem från ett härligt gympass, ska bara svida om och sen iväg på jobbet. Känner att bloggen har fått bli lidande för mitt överbelastade schema... igen! 

Så det där jag sa om att skärpa mig och bli en bra bloggare, Glöm det!
Jag är nog en slags periodare som skriver bra ibland och helt kasst ibland, men har iallafall gjort ett tappert försök att skriva några gånger i veckan. Men jag funderar fortfarande hur folk kan ha så mycket att skriva om att de får ihop flera längre inlägg per dag, jag får på sin höjd ihop någonting i stil med "Jaha, nu ska jag sova, så go'natt!" och så är jag helnöjd med att jag ens har orkat logga in och skriva den där meningen och bara därför sitter man och "stylar" det med kursiverad text, olika färger och liknade bara för att det verkligen ska kännas som att det var värt att logga in och skriva de där 7 orden.
Det finns 2 sorters människor, de som bloggar och de som inte gör det.
Jag är nöjd bara med att vara en bloggare, för en bra bloggare är jag inte född att vara.


UNDERBARA DAG...

...termometern visar drygt 30 härliga minusgrader, solen skiner och allt är sådär otroligt underbart klart ute. Älskar dagar som denna, så länge man får ligga inne med värmande sällskap och en kopp varm choklad, för ute går det ju för i helvete inte att vara. Varför kan inte vädret se ut såhär men termometern visa typ strax under nollgradigt, perfekt skoterväder varje dag. Nu längtar jag till våren och värmen.

Ska ta en varm dusch och vänta på min fina Jacob, sen ska jag slumra några timmar till och jag hoppas att våren är här när jag vaknar, men det är väl för mycket begärt ?!

Ibland bara älskar jag Norrländska vintrar... inte!


För ingen är så bra som du..


Jacob Uvemo Moritz <3


Älska dagar som denna..

Har precis slängt mig ner i sängen med datorn i knät, efter en härlig början på dagen, trots att jag är rätt slut, OS tar kål på mig. En lektion sen begav vi oss mot gymmet och ett relativt hårt helkroppspass, skönt var det. Lunch med Mallan Brallan och sen hämtade vi jordens sötaste lillprins från dagis. Nu har jag fortfarande överskottsenergi så jag hade kunnat springa till Luleå och tillbak tror jag, funderar därför på en långprommis innan dagens arbetspass på Maria Fritids och sen ska jag längta till Buggen ikväll..

Någon som har några mysiga planer för helgen förresten? Råkar nämligen vara så att jag är ledig helgen + att jag är pojkvänsfri också. Tänkte därför passa på att hinna spendera kvalitétstid med nära och kära som man annars inte träffar så ofta, ni vet vart ni hittar mig!

Dagens ros!

Har ju delat ut "Dagens Ris" idag, och eftersom att jag är för rättvisa så ska jag dela ut en "Dagens Ros" också, och den går till... *trumvirvel*.....

Med motiveringen:
Hon är en glad prick, med hjärtat på rätt ställe.
Hon får mig att skratta, till och med när jag helst vill gråta.
Och jag tror iallafall att hon tycker om mig, även när jag hatar hela världen!
(...och hon är en jävel på att dansa...)


Om jag säger...

Nu avslutar jag bloggpausen, för nu har jag äntligen någonting att uttala mig om, dock inte i en positiv anda den här gången.
Dagens Ris går nämligen till kommunen/polisen/"eller-vilken-IQbefriad-idiot-det-nu-är-som-bestämmer" om trafiken i den här hålan. Jag menar är det inte lite tragiskt att polisen inte har någonting vettigare för sig än att ge böter åt bilar på ställen som mycket väl hade kunnat vara pakeringar? Hur många är det egentligen som bryr sig om det finns "en torgplats" i Malmberget eller inte? Det känns kanske lite rimligare att ha mer parkeringar istället, då det är betydligt fler elever/gymbesökare och liknande som har bil/a-traktor än det finns parkeringar i Malmberget just nu, det vill säga att hur man än gör så måste man nästan parkera fel om man inte är först av alla och låter bilen stå där hela dagen, vilket kanske inte går för oss som jobbar och går i skolan samtidigt och som därför måste pendla dom 5 km mellan Malmberget och Gällivare några gånger om dagen (det är alltså inte möjligt att ta apostlahästarn.) Någonting som också är tragiskt är att man inte får köra i "centrum" efter klockan 22 på kvällen, särskilt eftersom det finns flera nattöppna ställen samt bankomater mitt i stan. Att polisen sedan ska hålla koll på det här är ju bara löjligt, jag menar det finns fler drogpåverkade ungdomar ute på stan en vardagskväll än det finns pensionärer på konsum vid lunch, fel att bara ta tag i drogproblemet istället då? För iallafall i min mening så är drogproblemet betydligt större än en felparkering eller 2?

Och om jag säger att jag ska spränga polishuset, åker jag dig för olaga hot då?
- Det här är patetiskt, skärpning förfan!!


RSS 2.0