. .. . .. .

Ingenting att hurra för idag heller alltså, och jag känner verkligen hur humöret sviktar, ordentligt!
Är less på att alltid vara den som klarar sig själv, nu vill jag ha en famn att krypa upp i, en axel att gråta ut mot.
Hoppas att det vänder snart, väldigt snart. Godnatt!


Ensam mot världen!

FUCK OFF, VÄRLDEN!
Nu ger jag upp...


GOD JUL ALLESAMMANS!


..TOMTEN NU HAR JAG EN RIKTIG JUL! :)


Snart kommer tomten..

Har varit och julbakat med världens bästa exsvärmor och såhär fint blev det:
Visst är vi duktiga?!?

Och här har ni, den utlovade bildspecialen och temat är:
"Det var inte igår..."




Och med det här säger jag: nu är julveckan här, Godnatt!!


Are we human...

...or are we dancers?


Slår på stort..

..och utlovar härmed en bildspecial innan veckans slut.
Vad som är special med den får ni se, keep your eyes wide open! :)

Jul, jul strålande jul..

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, och det har hunnit hända en del sen sist faktiskt. Julen närmar sig med stormsteg och för färsta gången på länge så längtar jag faktiskt .
Just nu ligger jag i sängen med en mer eller mindre trasig lårmuskel, vilken perfekt julklapp va?! Men det ska vi råda bot på ikväll är det tänkt, för imorgon tänkte jag vara tillbak på dansgovet igen. Så jag och Ida tänkte färga hår, laga trasiga kroppsdelar och dricka te ikväll, myspys. Men först ska jag baka med jordens bästa F.d svärmor..

Sen ska jag SOVA inatt, med eller utan en favorit ?


...


Grattis!

Kan ni tänka er att 1+1 kan bli 3..
De här 2 har lyckats! :)

GRATTIS, Äntligen är lillprinsen här! :)


.. . .. . ..


Den dagen jag får tid..

Just nu känns det som att min "to-do-list" bara växer och växer och min "vill-göra-lista" hamnar lite i skymundan. Det blir väl lätt så när man pluggar, jobbar, tränar, sjunger och är politiskt engagerad på ett hörn.. 




Tidiga Jullöften..

Jag kom just på mig själv med att vara otroligt dålig på att lägga upp bilder här på bloggen, är bara massa googlebilder och ingenting privat, tråkigt tråkigt.
Så härmed utlovar jag att från och med nu:
1. Börja fota mer.
2. Lägga upp bilderna här.
Och så fort jag har fått bilderna från snöyran ska ni få ett litet smakprov på det också (om den otroliga fotografen tillåter det dvs.) + att jag ska fota min så fint julinredda boning och efter helgens Luciakonserter kanske ni får några glimtar därifrån med.

Nu ska jag ta tag i min alldeles för stora hög med skolarbeten, så man får en lugn och mysig jul sen. Puss!

. . .


Ikväll ska vi svänga våra lurviga..

Sitter hos Agnetha och Kengo och dricker gott och surrar skit, ska bege oss mot Nordan så fort vi piffat oss litegrann, sen ska vi dansa och dansa och dansa. Får aldrig med någon i min ålder och gå ut poch dansa styrdans så jag ser fram emot att gå ut med jorden underbaraste exsvärmor och svänga min lurviga till tonerna av ett sjukligt bra dansband. Så nu vet ni vart ni hittar mig ikväll, bara leta efter snyggaste brudarna på nordan så har ni kommit rätt.. Ha en riktigt bra kväll, för det ska jag ha! PUSS!
( Här har ni ett smakprov på kvällens band ) Lyssna på det här!

Malin Sjöholm gästbloggar..

Nu ska jag tydligen gästblogga enligt my ;) Vi sitter här på historan med Elias, My och esteterna och tråkar. Är meningen att alla ska arbeta men det gör nog ingen på riktigt. Sen ska vi förbi kometen och lägga in födelsedagsannons för Danne och Elias. Det blir kalas den 16 dec så alla vet. Nu har jag påmint dig MY!!! glöm inte ;)

Ikväll blir de lussebak, pepparkakshus och glögg med tjejerna- Det ska bli så kul :)

Bye bye 

...


Paltkoma..

Ligger på Mormors soffa och har just avnjutit en paltmiddag utan dess like. Damn vilket paltkoma jag har nu alltså! Och att jag måste pallra mig upp och gå ut med monstret väldigt snart gör INTE saken bättre.

Fick en kommentar på mitt förra inlägg om att jag tycker att lärarna visst kan söka reda på deras information själv och:
1. Vad fan är det med folk och anonyma kommentarer alltså? - Skärpning!
2. I vanliga fall är jag betydligt smartare än så och vet mycket väl att det är väldigt viktigt för mitt lärande att skriva dessa arbeten, fast de ofta känns tradiga, men just imorse var jag sådär äckligt trött så jag ville bara dö och då kändes det verkligen som att jag bara skrev det för någon annans skull och det slutade med att jag gick därifrån. Snälla ta inte allt så allvarligt, lite komisk ironi behövs i vardagen, KYSS!


Godmorgon bloggen..

fasiken jag är så trött att jag nästan mår illa, hur fan går det till? Sitter för tillfället på jordens tråkigaste historialektion, jag förstår inte varför vi elever ska skriva en miljon arbeten om massa saker som hände för flera hundra år sedan. Jag menar, om dem nu så gärna vill veta så är det inte så svårt att hitta det på internet, eller ? Och ska inte lärarna vara smartare än eleverna? Varför behöver dem då massa information som vi tar reda på? Funderat på att bli "nätsmarta" era jvl nötter? Så kan ni fixa det där själv ska ni se..

Julkänsla..

Har varit alldeles för mycket i helgen så har inte ens hunnit med min älskade blogg.
Helgen vart riktigt lyckad iallafall, trots några felsteg, lite sömn och lite mat så har det varit riktigt bra ändå.
SNÖYRAN 2009 blev en succé, och cred till Anna och Bettan som har varit spindlarna i det stora snöyrannätet!

Nu har jag precis hunnit få upp lite julpynt. Gardiner har bytts, och röda små inslag har satts upp lite här och där i min lilla boning och nu ligger jag och lyssnar på mysiga jullåtar och har ÄNTLIGEN fått lite julstämning och det är längesen jag kände den känslan. Har saknat det och härmed blir det offentligt:
My Spets hatar inte längre julen! Nej, snarare tvärtom.

En underbar jullåt från en underbar julfilm:
Where are you christmas? -


RSS 2.0