Rätt ska vara rätt..

Jag har vuxit ifrån Barbie för många, många år sedan nu. Om det ens var någonting intressant för mig, jag var nog alltid mer av en "bilbane-tjej", Barbie var inte så fränt tror jag. Men nu har jag hittat lite intresse för det, tänk er att "Barbie blir vuxen", alla blir ju äldre och så även denna idealdocka, t.ex:

1. Närsynta Barbie
Kommer med sitt eget set av tonade glas och senaste modebågar i 6 olika färger. Halskedjor och senaste numret av "Hänt Extra" och Svenska Damtidningen ingår.

2. Klimakterie-Barbie
Tryck på Barbies slappa mage och se hennes ansikte bli rött medan små svettdroppar bildas på hennes panna. Kommer med en bärbar fläkt och små pappersnäsdukar.

3. Gäddhängs-Barbie
Göm Barbies slappa triceps i en klänning med stora ärmar. Goda nyheter även på magfronten, då stora sladdriga klänningar är tillbak igen. Cellulitkräm och skrubsten går att köpa till.

4. Inga-fler-rynkor-Barbie
Ta bort de hemska rynkorna och skrattgroparna med en tub "glittrande hudspackel" från Barbies exklusiva linje av åldersreducerande kosmetika.

5. Medelålderskris-Barbie
Är det dags att dumpa Ken? Barbie behöver omväxling och Bruce (hennes personliga tränare) är precis vad doktorn ordinerat, förutom Lozac. De åker och shoppar i hennes nya Ferarri och åker till Aiya Napa för att öppna ett hotell. Inklusive en CD med låten "Breaking up is hard to do".

6. Ensamstånde Mamma-Barbie
Det finns ingen tid för umgänge. Ken är i drömhuset med den Svenska au pairen medan Barbie bor på andra sidan stan med Barb och Ken Jr i ett fyravåningshus utan hiss. Barbie säljer alla sina gamla klänningar med tillbehör för att kunna betala hyran. Kommer med ett komplett garage-loppis set.

7. Viktväktar-Barbie
För många fester har slutligen satt sina spår hos Partyprinsessan. Nu kör hon 12-stegsdieten istället för danssteg. Äntligen drogfri och nykter går hon regelbundet på möten. Kommer med ett ex av den senaste dietboken och ett sexpack cola light.

                                                           Börjar jag bli gammal nu?!

                                 


Kommentarer
Postat av: ???

http://www.e-kontakt.se/blogg/default.asp?ID=2113401591&Permalink=290495

2010-03-02 @ 20:40:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0